Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pannoanno...1500 %racji tylko ze ja to zawsze mialam gleboko gdzies:
-co ludzie powiedza...ludzie zwasze beda gadac bo taka maja nature...
-nie wychylaj sie i nie probuj byc inna,bo to innos jest be...a ja wlasnie bede poprostu soba!!!
-nie wypada....
Nigdy nie cierpialam na tzw syndrom polskiej kobiety...oraj az sie zaorasz...Moze dlatego tez inaczej postrzegam niektore sprawy i nie zauwazam az tak widocznego tego problemu...Dzieki za przypomnienie
Tel. / WhatsApp +31 649 837 419 Przewóz do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B 7 dni w tygodniu Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Przeprowadzki agencyjne
a ja właśnie po raz kolejny zostałem zaszufladkowany w swoim życiu . i weź tu teraz nie nalej sobie w szklanke człowieku, kiedy dzwoni do Ciebie kobieta i sie pyta czy to prawda... Nie puszczasz jej kłamstwa, a po chwili szum w słuchawce... i ostatnie słowo żegnaj...
hmmm... pojebane to jest alfy i omegi wy moje...
to nie hit z telenoweli w stylu "ona i on"... przykro mi , Ty która mnie czytasz...
tyle jesteś wart ile od siebie możesz dać..
uczuć zgon.
chociaż nie wychowałem sie na hip - hopie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.